Tretma strij – Bodycell

Tretman strij bodycell

POSTOPEK ZA TRETMA STRIJ

Strije so vrsta brazgotine, ki s svojo barvo in strukturo izstopajo od preostalega tkiva. Nastajajo s trganjem dermisa, predvsem kot posledica hitrega raztezanja kože, kot posledica hitre rasti, povečanja mišične mase, povečanja telesne teže ali kot posledica nosečnosti. Tretma z DTS Genosys Roler/Dermafix sistemom je dokazano učinkovit in bolj priljubljen za znatno zmanjšanje strij, tretma ima veliko manjše kontraindikacije in omogoča lahko ter hitro okrevanje v primerjavi z drugimi metodami. Zelo pomemben je učinek indukcije novega kolagena, ki ga povročijo  mikro vbodi kakovostnih iglic. Stimulirana koža se spreminje v oporno tkivo, celotna struktura kože pa se preoblikuje. Za hitre in vidne rezultate pri tem tretmaju nudi Genosys svojo linijo kozmetičnih preparatov, posebej izdelanih za uporabo z iglicami, imenovanih BodyCell SM Eraser.

Tretman strija bodycell 2

GENOSYS PROFESIONALNI PROIZVODI

GENOSYS EZ CO2 SET ZA TELO (DVOKOMPONENTNA MASKA ZA TELO)

Genosys EZ CO2 SET ZA TELO pomaga pri odpravljanju strij in celulita z mehanizmom bohrovega efekta. Pomaga povečati cirkulacijo in izboljšuje elastičnost kože ter jo naredi bolj gladko.

Aktivne sestavine:

BodyFit  zmanjšuje nastajanje celulita in kožo naredi bolj gladko. Izboljša draženje in distribucijoo vode skozi tkivo (kompleks coco-glukozida, glaucina, kaprilil glikola)
Chamomilla Recutita Matricaria, izvleček cveta je načeloma koristna sestavina za nego kože: pomirja, vlaži in preprečuje rast bakterij. Ima odlično antiseptično delovanje in celi kožo
Centella Asiatica, izvleček  odličen učinek pri obnovi kože. Pomirja oslabelo kožo, povečuje in izboljšuje cirkulacijo
Glycyrrhiza Glabra (Licorice), izvleček korenine  inhibira aktivacijo tirozinaze . Izboljšuje strukturo kože
Scutellaria Balcalensis, izvleček korenine  ima antiflamatorno delovanje, antioksidativno, antimikrobno in antivirusno

GENOSYS PROFESIONALNA IN HIŠNA NEGA

BODYCELL SM ERASER SERUM 30ml

Body cell SM Eraser serum zmanjšuje strije z izboljšano elastičnostjo kože in čvrstostjo. Najboljši učinek da v kombinaciji z genosys mikrokroglicami.Tretman strij Bodycell 1

BODYCELL SM ERASER KREMA 230ml

Bodycell SM Eraser krema naredi kožo gladko in elastično ter pomaga preprečevati nastanek strij.

Tretman strij bodycell 3

 

Tretman strija bodycell 4

Tretman strija bodycell 5