Snow Cell set

Snow Cell set

INOVATIVAN I BEZBEDAN PILING ZA PODMLAĐIVANJE I REŠAVANJE PROBLEMA HIPERPIGMENTACIJA.

SNOWCELL – ENCIMSKI PILING SET – 16 TRETMAJEV

GENOSYS SnowCell je inovativen in brezkrben piling za pomlajevanje ter reševanje težav s hiperpigmentacijo. Učinek se doseže z inhibicijo sinteze melanina in eksfoliacijo površinskega izumrlega sloja celic. Tretma se lahko pripravi tudi prej ali po agresivnih tretmajih, kot so IPL in laser (za preprečevanje post inflamatornih pigmentacij). Tretma se priporoča za vse tipe kože za nego in kot preventiva izsuševanja kože in hiperpigmantiranosti. Lahko se uporablja skozi celo leto.

SNOWCELL ENCIMSKI PRAH

Snow cell set 1Encimski prah s čistim vitaminom C in kojično kislino, ki sta zaviralca vzroka hiperpigmantacije.

Zavira produkcijo melanina. Sestavine praha preprečujejo proizvodnjo melanina z izaviranjem sinteze tirozinaze, ki nadzoruje sintezo melanina. To so: arbutin, kojična kislina, vitamin C.

Glavne aktivne sestavine:

Vitamin C  naravni antioksidant in esencialno hranilo za proizvodnjo kolagena, obnovo tkiva in za sintezo neurotransmiterjev.
Kojična kislina ima enak učinek kot hidrokinon, ampak brez neželenih učinkov. Izoliran je s posebnim postopkom iz japonske gobe.

SNOWCELL TEČNI AKTIVATOR

Snow cell set 2Aktivator visoke performacije pomaga pri absorbciji aktivnih sestavin iz izdelkov  za nego kože, posvetljuje in izenačuje polt s pomočjo odpravljanja odmrlih celic (meša se s prahom pred nanašanjem).

Glavne aktivne sestavine:

Mlečna kislina  poveča proizvodnjo keramida preko keranocita in vlaži površinski sloj kože, oblikuje zaščito nad njim s preprečevanjem izsušitve. Ima učinek belila, pomaga doseči enakomerno polt s pomočjo odpravljanja madežev, ki jih ustvarja melanin.
Arbutin ima melanin – inhibitorno delovanje, ker zelo vpliva na zmanjšanje pigmentacije posebno madežev in peg. Je eden od najbolj varnih belilcev. Ima tri osnovne učinke: beljenje, pomlajevanje in zaščita pred UVA, UVB filtrom.
Phylanthus Emblica, izvleček  vsebuje viok odstotek vitamina C in tanina. Sestavini zmanjšujeta pigmentacijo in hiperpigmentacijo, nastalo zaradi UV-sevanja. Posvetli in izboljša vitalnost kože.
Labtobacilus/Panax Ginseng, fermentisani izvlaček  vsebuje veliko število fitonutrijentev, ki pomagajo in aktivirajo metabolizem kože ter pretok krvi. Rezultat je posvetlitev kože in detoksikacija.

SNOWCELL PEPTIDNA RAZTOPINA 35ml

Snow cell set 3Regeneracijska raztopina vsebuje različne peptide, ki oskrbujejo kožo s hranilnimi snovmi in spodbuja nastanek kolagena. Pomlajuje in osvežuje kožo.

Glavne aktivne sestavine:

Palmitoil Tripeptid-1 pospešuje stimulacijo kolagena in stimulira sintezo glukozaminoglikana. Pomaga koži zadržati naravno čvrstost, krepi vezivno tkivo in pomaga  pri celjenju ran.
Palmitoil Oligopeptid-1 ustvarja kolagen, elastin hialuronsko kislino. Naredi kožo bolj gladko in boljši ton kože.
Palmitoil Heksapeptid-12 pospešuje rast fibroblastov.
Bakar Tripeptid-1 – pospešuje obnovo kože. Stimulira sintezo fibroblasta – kolagena. Povečuje skupno količino proteina, glukozoaminoglikana in DNK-ja v koži.
Sh-polipeptid-7  učinkovito se vpije v kožo in aktivira matične celice. Stene celic so v bazalnem sloju epiderma in foliklih dlak. Multipotentne matične celice lahko inducirajo grajenje novih celic epiderma kože.
Lactobacilus, pridobljen iz sojinega mleka s fermentacijo  vsebuje lecitin, proteine, aminokisline, izomer GABA, ima odličen antiflamatorni učinek.