Mikroiglice

Genosys mikroiglice

NAJBOLJŠE MIKROIGLICE NA SVETU

Genosys iglice so edinstvene in inovativne, šesterokotne oblike (diamond shape ), kar omogoča povsem varne tretmaje, zmanjšuje bolečino in daje najboljše rezultate.

MEHANIZEM TERAPIJE Z MIKROIGLICAMI

DTS GENOSYS MIKROIGLICE

Če želite strankam pomagati upočasniti proces staranja ali zmanjšati brazgotine in profesionalno negovati kožo, sta na voljo DTS dermafix (mezopen) in DTS- valjček.

Koža je stimulirana z majhnimi vbodi, ki omogočajo nastanek kanalov v njej in s tem prodor hranilnih snovi iz Genosys programa; predvsem peptidov, hialuronske kisline in rastlinskih izvlečkov. Z drobnimi vbodi in manjšimi poškodbami globljih slojev kože spodbudimo nastajanje novega kolagena. Tretma z mikrokroglicami je konstruktiven, ne ablativen (kot npr terapija z laserjem in kemijskim pilingom). Ta metoda omogoča najboljše razmerje med t. i. »downtimom«- pacienta in dobljenimi rezultatov.

Genosys mikroiglice 1

TRANSDERMALNA POT ZA VNOS AKTIVNIH SESTAVIN

TDS (TRANSDERMAL DELIVERY SYSTEM) – Zaradi zaščitne funkcije, ki jo ima koža, ne more 99,75 odstotka velikih hranilnih molekul prodreti skozi varovalno pregrado.

Rešitev za to so mikroiglice, ki pripomorejo, da se na naraven način poveča prepustnost kože in se tako, kolikor je možno izkoristi aktivne sestavine,  ter njihov prodov povrhnjico in dermis.

Genosys mikroiglice 2

NARAVNA INDUKCIJA KOLAGENA

Proces spodbujanja z mikroiglicami je trenuten in v glavnem subkutani – podkožni. Mikroiglice poškodujejo dermis, posledica tega je papilarna krvavitev.

To privede do vnetnega procesa in procesa celjenja na celični ravni. Tretja in četrta faza vnetnega procesa sta proliferacija (nastanek novih celic), fibrocitov in fibroblastov s sproščanjem rastnega hormona (GF).

Rezultat je nastanek novega tkiva, kolagena in elastina (rezultat je do osem odstotkov debelejši epiderm).

Genosys mikroiglice 3

ZNAČILNOSTI GENOSYS MIKROIGLIC

Kaj je pomembno?

  • Sterilnost,
  • Kakovost iglic (slaba kakovost  povzroči poškodbe tkiva, lahko celo  rane),
  • Iglice morajo biti del kovinske plošče, da ne izpadajo,
  • Certifikat o kakovosti in delovanju

PREDNOSTI GENOSYS VALJČKA IN DERMAFIX- a

Genosys mikroiglice 5

  • Vsi certifikati o delovanju in sterilnosti izdelka
  • Homogenost kovinskihdelov / ni izpada iglic
  • Šestoglate iglice povzročijo ciljno poškodbo
  • Iglice so sestavni del r valjčka,- ni lepila
  • Varen tretma, minimalno boleča teapija

ŠTEVILO IN OBLIKA IGLIC

V krajšem času se lahko naredi več mikrokanalov in dobi boljši rezultat. V desetih minutah uporabe okoli 500 000 mikrokanalov z manjšo in ciljno mikropoškodbo. Otprilike 500 000 mikro kanala, sa manjom i ciljanom mikrotraumom.

Genosys mikroiglice 6